Vluchttrappen

Vluchttrappen kantoor 'De Birk' in Soest

Deze vluchttrap is voorzien van een gedeeltelijke kooi met looppoort. De vluchttrappen verbinden 3 etages.

Vluchttrap monumentaal appartementencomplex JAVA in Wormer

De gietijzeren trappen over 4 verdiepingen zijn door Metaalindustrie-Zaanstad gerenoveerd en voorzien van nieuwe bordessen en vervolgens teruggeplaatst in het appartementencomplex.

    

Vluchttrap pension Noordwijk

Deze spiltrap is voorzien van plaatstalen treden en eindbordes met een perfo uitstanzing. De trap is gemaakt in elementen welke ter plaatse zijn opgebouwd. Op deze manier kunnen wij trappen monteren op moeilijk bereikbare plaatsen zonder gebruik te maken van een telekraan. De trap is volledig thermisch verzinkt en leverbaar in diameters van 1200 tot en met 2000 mm.

Vluchttrap met eindbordes Kantoor Oostzijde in Zaandam

Vluchttrap met kooi hotel te Bergen

Deze spiltrap is uitgevoerd met plaatstalen treden voorzien van een perfo uitstanzing. De trapleuning is in de kooi gemonteerd.

De trap en de kooi zijn thermisch verzinkt en de kooi is daarnavoorzien van een 2 laags poedercoating in RAL 5004. Deze spiltrap isleverbaar in elke gewenste diameter van 1000 tot 3000 mm.

Spiltrap type SPIRELLE 02

Vluchttrap school Zuid-Holland

De trapbomen zijn vervaardigd van UNP profiel met tussen de bomen roostertreden. Het eindbordes is voorzien van een roostervloer.

De trapleuning is uitgevoerd met een hand en onderregel van buis met balusters van massief rondstaal. Het geheel is thermisch verzinkt.


Rechte steektrap met eindbordes en rechtse uitstap.