Spiltrappen

Spiltrappen
Stalen spiltrappen zijn er in diverse typen en uitvoeringen. In de utiliteits- en woningbouw worden deze trappen veelvuldig toegepast, omdat de spiltrap relatief weinig ruimte inneemt. De trap kunt u op ieder gewenst moment laten plaatsen, omdat de trap is opgebouwd uit demontabele elementen. Zo worden beschadigingen tot een minimum beperkt. Vrijwel alle afmetingen zijn mogelijk.

Pirouette
De Pirouette trap is opgebouwd uit demontabele elementen en heeft houten treden op stalen dragers. De trap is in iedere gewenste RAL kleur leverbaar en voor de houten treden is elke houtsoort mogelijk. De Piroutte heeft een stalen leuning, waarbij u kunt kiezen uit ronde of vierkante balusters. Deze zijn afgewerkt met een kunststof leuning-profiel. Wilt u een andere trap of een ander leuningsysteem? Wij adviseren u over de mogelijkheden.

Spirelle
De Spirelle trap is opgebouwd uit demontabele elementen en heeft plaatstalen treden met rubberdoppen in het loopvlak. Elke gewenste RAL-kleur is mogelijk. Deze trap heeft een stalen leuning, waarbij u kunt kiezen uit ronde of vierkante balusters. Deze zijn afgewerkt met een kunststof leuning-profiel. Wilt u een andere trap of een ander leuningsysteem? Wij adviseren u over de mogelijkheden.


Afmetingen
De spiltrappen Pirouette en Spirelle zijn standaard leverbaar in de straal van 500, 600, 700, 800, 850, 900, 950, 1000, 1100, 1200, 1300, 1400 en 1500 mm. De hoogte van de trap wordt door de verdiepingshoogte bepaald. De elementen worden op maat van de verdieping geproduceerd en zijn daarom altijd goed passend. Bij trappen met een afwijkende afmeting heeft Metaalindustrie-Zaanstad BV veel ervaring in het realiseren van goede oplossingen.