Gebruiksvriendelijke winkeltrap van Metaalindustrie Zaanstad BV


DVD aanvragen

Betrouwbare trappenfabrikant
Wilt u graag een praktische winkeltrap die past bij het interieur? Metaalindustrie Zaanstad BV ontwerpt en fabriceert stijlvolle winkel trappen voor elke situatie. Alle fabricagehandelingen zijn in eigen beheer en wij kunnen hierdoor onze afspraken stipt nakomen.

Warm welkom
Een winkeltrap van Metaalindustrie Zaanstad BV geeft uw klanten een warm ontvangst. Wij ontwerpen een winkeltrap die stijlvol en gebruiksvriendelijk is. De trap nodigt hen uit om ook het assortiment op de bovenverdieping te bekijken. Wij voorzien u van deskundig advies waarbij uw wensen over de vorm, afmeting en kleur het uitgaanspunt zijn. Het resultaat is een winkeltrap die geheel is afgestemd op uw organisatie en werkomgeving.

Voor elk trappen vraagstuk
Metaalindustrie Zaanstad BV heeft jarenlang ervaring in het fabriceren en monteren van trappen voor verschillende doeleinden. In ons modern machinepark en eigen moffel- en spuitinrichting wordt uw trap op maat vervaardigd. Onze organisatie begeleidt u gedurende het gehele project, van advies tot montage.

Metaalindustrie Zaanstad is zowel fabrikant als leverancier van winkeltrappen en specialist op dit gebied. Wilt u een trap kopen? Wij voorzien u van advies op maat en kunnen de trap voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de trappen van Metaalindustrie Zaanstad BV? Neem dan contact met ons op.