Roestbestendige vluchttrap voor een veilige vluchtroute


DVD aanvragen

Specialist in stalen trappen
In een noodsituatie kan een vluchttrap levensreddend zijn. Metaalindustrie Zaanstad BV is gespecialiseerd in het fabriceren en leveren van vluchttrappen voor particulieren en bedrijven. Afhankelijk van de situatie kan een standaard vluchttrap toegepast worden of ontwerpen wij een speciale trap voor u.

Veilig en betrouwbaar
Een vluchttrap is van levensbelang wanneer normale uitgangswegen een gevaar vormen of geblokkeerd zijn. Voor vluchttrappen kiest men meestal voor spiltrappen met anti- sliptreden die aan de spil worden gelast. De trap is leverbaar in verschillende uitvoeringen, met verschillende leuningsystemen, kooiconstructies en kleuren. Middels thermisch verzinken brengen wij een speciale coat aan op de trap om roestvorming tegen te gaan. Zo garanderen wij een veilige, tevens betrouwbare vluchtroute.

Trap op maat
Metaalindustrie Zaanstad BV fabriceert trappen op maat. Al uw wensen over de vorm, afmetingen en de kleur zijn mogelijk. Het is een uitdaging voor ons om van een functionele trap een stijlvol product te maken. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Duidelijke werkwijze en heldere communicatie;
  • Alle fabricagehandelingen in eigen bedrijf;
  • Advies op maat;
  • Afspraken worden stipt nagekomen.

Metaalindustrie Zaanstad is zowel fabrikant als leverancier van vluchttrappen en specialist op dit gebied. Wilt u een trap kopen? Wij voorzien u van advies op maat en kunnen de trap voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de trappen van Metaalindustrie Zaanstad BV? Neem dan contact met ons op.