spiltrap van Staal voor ruimtebesparing en een stijlvol interieur


DVD aanvragen

Trappenspecialist
Wenst u een trap die weinig ruimte inneemt? Een stalen spiltrap van Metaalindustrie Zaanstad BV is een fraaie, ruimtebesparende oplossing voor elk interieur. Wij zijn een vooruitstrevend en toonaangevend bedrijf in het fabriceren en leveren van stalen trappen.

Opvallend en functioneel
Een spiltrap is een opvallende trap die relatief weinig ruimte inneemt. Het is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Een spiltrap geeft uw woonruimte een geheel eigen karakter. Onze spiltrappen zijn leverbaar in iedere gewenste RAL kleur en de elementen worden op maat van de verdieping geproduceerd. Metaalindustrie Zaanstad BV biedt u de volgende modellen:

  • De Pirouette trap met houten treden op stalen dragers;
  • De Spirelle trap met plaatstalen treden.

Van ontwerp tot montage
Metaalindustrie Zaanstad BV is een middelgrote onderneming gespecialiseerd in stalen trappen. Wij beschikken over een modern machinepark en een eigen moffel- en spuitinrichting. Na een uitgebreide meting worden onze producten exact op maat vervaardigd. Wij denken graag met u mee en begeleiden u van het ontwerp tot de montage.

Metaalindustrie Zaanstad is zowel fabrikant als leverancier van spiltrappen en specialist op dit gebied. Wilt u een trap kopen? Wij voorzien u van advies op maat en kunnen de trap voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de trappen van Metaalindustrie Zaanstad BV? Neem dan contact met ons op.