Reservetrap van Metaalindustrie Zaanstad BV


DVD aanvragen

Duurzame reservetrap van de trappenspecialist
Wilt u graag een reservetrap plaatsen in uw bedrijf of woning? Metaalindustrie Zaanstad BV is een vooruitstrevend en toonaangevend bedrijf in het ontwerpen, bouwen en monteren van stalen trappen. Wij leveren standaard trappen, maar wij leveren ook trappen helemaal naar uw wens.

Ons assortiment
Metaalindustrie Zaanstad BV heeft diverse trappen voor uw huis of kantoor. U hebt heel veel keus bij het kiezen van een reservetrap, die door de elementbouw ook nog snel wordt opgezet door onze ervaren monteurs. Bij een bestelling voor een reservetrap komt de monteur alles eerst nauwkeurig inmeten. Enkele van de trappen die wij leveren zijn:

  • Winkeltrappen;
  • Kantoortrappen;
  • Garagetrappen;
  • Zoldertrappen.

Waarom kiezen voor Metaalindustrie Zaanstad BV
Metaalindustrie Zaanstad BV voert alle werkzaamheden in eigen beheer uit. U mag bij ons de vorm, afmeting en kleur van uw trap zelf, of in overleg met onze monteur, bepalen. Metaalindustrie Zaanstad BV is een betrouwbaar bedrijf dat meedenkt met de klant en maatoplossingen levert die voldoen aan alle gestelde technische eisen.

Metaalindustrie Zaanstad is zowel fabrikant als leverancier van reservetrappen en specialist op dit gebied. Wilt u een trap kopen? Wij voorzien u van advies op maat en kunnen de trap voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de trappen van Metaalindustrie Zaanstad BV? Neem dan contact met ons op.