Noodtrap van Metaalindustrie Zaanstad BV


DVD aanvragen

Noodtrap precies op maat
Bij Metaalindustrie Zaanstad BV bent u op het juiste adres voor het ontwerpen en bouwen van uw noodtrap. Wij hebben jarenlange ervaring in ontwerpen, bouwen en monteren van stalen trappen. Metaalindustrie Zaanstad BV denkt mee met de klant en kan de noodtrappen precies op maat leveren.

Noodtrap verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
De noodtrappen die Metaalindustrie Zaanstad BV levert zijn voornamelijk spiltrappen. Deze trap doet het goed als noodtrap, want het is voorzien van anti- sliptreden. Ter voorkoming van roestvorming, wordt een coating aangebracht aan de trappen. Verder is de noodtrap leverbaar in verschillende:

  • Uitvoeringen;
  • Leuningsystemen;
  • Kleuren;
  • Kooiconstructies.

Door de elementbouw is uw noodtrap ook nog snel in elkaar gezet.

Waarom kiezen voor Metaalindustrie Zaanstad BV
Metaalindustrie Zaanstad BV bestaat sinds 1912 en heeft daarom ook jarenlange ervaring op het gebied van fabriceren en leveren van trappen. Wij beschikken over een modern machinepark en een eigen moffel- en spuitinrichting. Zowel bedrijven, aannemers als particulieren kunnen bij Metaalindustrie Zaanstad BV terecht.

Metaalindustrie Zaanstad is zowel fabrikant als leverancier van noodtrappen en specialist op dit gebied. Wilt u een trap kopen? Wij voorzien u van advies op maat en kunnen de trap voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de trappen van Metaalindustrie Zaanstad BV? Neem dan contact met ons op.