Duurzame metalen trappen van Metaalindustrie Zaanstad BV


DVD aanvragen

De specialist in metalen trappen
Metaalindustrie Zaanstad BV is gespecialiseerd in het fabriceren en leveren van duurzame metalen trappen. Wij leveren vlucht- en brandtrappen, winkeltrappen, fabriekstrappen, woningtrappen, kantoortrappen en spiltrappen in diverse afmetingen en uitvoeringen. Wij houden rekening met uw wensen over de vorm, afmeting en kleur van uw metalen trap.

Geen roest op uw trap van metaal
Op de trappen van metaal wordt er een coating middels thermisch verzinken aangebracht om roesten te voorkomen. Onze spiltrappen worden het meeste gebruikt. Wij bieden deze in verschillende typen en uitvoeringen. De spiltrap neemt relatief weinig ruimte in beslag en is geschikt voor alle ruimten. Voordelen voor het kiezen van Metaalindustrie Zaanstad BV als uw metalen trappen leverancier:

  • Toonaangevend in metalen/stalen trappen;
  • Deskundig montage team;
  • Nakomen van gemaakte afspraken;
  • Denkt mee met de klant.

Ter plaatse inmeten
Bij bestellingen van metalen trappen, komt een medewerker van Metaalindustrie Zaanstad BV de trap ter plaatse inmeten. Onze monteurs hebben door jarenlange ervaring veel kennis opgedaan in het fabriceren en monteren van trappen in veelal bijzondere situaties. Deze werkwijze zorgt ervoor dat het project goed verloopt.

Metaalindustrie Zaanstad is zowel fabrikant als leverancier van metal trappen en specialist op dit gebied. Wilt u een trap kopen? Wij voorzien u van advies op maat en kunnen de trap voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de trappen van Metaalindustrie Zaanstad BV? Neem dan contact met ons op.