Stijlvolle buitentrappen van Metaalindustrie Zaanstad BV


DVD aanvragen

Toonaangevend in stalen trappen
Metaalindustrie Zaanstad BV is een toonaangevende onderneming in het fabriceren en leveren van stalen buitentrappen. Wij leveren vlucht- en brandtrappen, winkeltrappen, woningtrappen, kantoortrappen, spiltrappen in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Ontwerpen van trappen
Metaalindustrie Zaanstad BV biedt stijlvolle buitentrappen in de gewenste afmetingen van stevig en betrouwbaar materiaal.

Wij fabriceren ook trappen volgens uw ontwerp. Een trap ontwerpen is een interessante uitdaging voor Metaalindustrie Zaanstad BV, omdat uw wensen centraal staan. Door jarenlange ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot een deskundige, betrouwbare en meedenkende leverancier van stalen trappen. Buitentrappen van Metaalindustrie Zaanstad BV zijn geschikt voor zowel woningen als bedrijven. Wij bieden buitentrappen in spiltrap en steektrap model. Naast trappen levert Metaalindustrie Zaanstad BV ook balustrades en leuningen.

Stipt nakomen van afspraken
Metaalindustrie Zaanstad BV heeft een eigen advies/verkoop organisatie, die op aanvraag uw gehele project begeleidt. De architect, de aannemer én de particulier zijn bij ons dus op het juiste adres. Wij zijn uw betrouwbare en deskundige trappenleverancier bij uitstek, die het nakomen van afspraken hoog in het vaandel heeft staan.

Metaalindustrie Zaanstad is zowel fabrikant als leverancier van buitentrappen en specialist op dit gebied. Wilt u een trap kopen? Wij voorzien u van advies op maat en kunnen de trap voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de trappen van Metaalindustrie Zaanstad BV? Neem dan contact met ons op.