Brandtrappen op maat: Metaalindustrie Zaanstad BV


DVD aanvragen

De trappenspecialist sinds 1912
Metaalindustrie Zaanstad BV is een middelgrote onderneming en de specialist in het ontwerpen en bouwen van stalentrappen. Sinds 1912 leveren wij stalen trappen in verschillende afmetingen. Wij staan bekend om onze betrouwbare vlucht- en brandtrappen geheel op maat vervaardigd.

Stalen brandtrappen
In noodgevallen dient er een veilige, bruikbare trap aanwezig te zijn. Stalen brandtrappen van Metaalindustrie Zaanstad BV zijn zeer efficiënt bij brand aangezien staal niet smelt. Onze stalen brandtrappen zijn leverbaar vanaf een straal van 600 tot 1200 mm. Onze brandtrappen zijn spiltrappen met anti sliptreden. Trappen met metaal als basis kunnen goed gecombineerd worden met glas, hout, pvc of andere materialen. Om roestvorming van de trap te voorkomen wordt er een coating middels thermisch verzinken aangebracht.

Vlot en deskundig montage team
Voor ons vlot en deskundig montage team is geen enkel laswerk te groot.
Voordelen bij het kiezen van Metaalindustrie Zaanstad BV:

  • Toonaangevend in stalen trappen;
  • Deskundig montage team;
  • Nakomen van gemaakte afspraken;
  • Denkt mee met de klant.

Metaalindustrie Zaanstad is zowel fabrikant als leverancier van brandtrappen. Wilt u een trap kopen? Wij voorzien u van advies op maat en kunnen de trap voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de trappen van Metaalindustrie Zaanstad BV? Neem dan contact met ons op.